EnschedeLAB Community Space

EnschedeLAB

“Een fysiek EnschedeLAB, gerund door studenten: hoe zou dat eruit kunnen zien?” zo luidde de vraag waarmee het EnschedeLAB al een poosje zat. Verschillende evenementen vonden de laatste jaren virtueel plaats, maar om stad en student dichter bij elkaar te brengen is een fysieke locatie onontbeerlijk, was het idee.

Over deze challenge
Nano-Challenge 3

Stephanie Ankoné

stephanie@enschedelab.nl

Stad en student samenbrengen: dat beogen we te doen als EnschedeLAB. En vanuit dat idee startten we eerder bijvoorbeeld een challenge rond dat thema. 

De indrukken die we daarmee opdeden waren input voor een Saxion Smart Solutions opdracht in het afgelopen semester. Een groep van acht studenten werkte aan een grondig plan, waarin ze uit de doeken doen hoe een Community Space opgezet kan worden.

In de blogposts hieronder lees je van hun ervaringen, en je vindt er het eindrapport in terug. Dat willen we nu gaan realiseren. Kun je daar een rol bij spelen? Reageer dan vooral even via onderstaande button.

 

Check de blog post

EnschedeLab krijgt vorm

EnschedeLab krijgt vorm

Het EnschedeLAB als fysieke plek, gerund door studenten. Dat is wat we onderzoeken. Het studententeam dat eraan werkt schreef deze tweede update.

MAAK DEEL UIT

VAN HET ENSCHEDELAB