Eindelijk is het zo ver, na een half jaar hard werken en veel onderzoeken is het plan voor EnschedeLAB Community Space afgerond. Wij zijn acht studenten met allemaal een andere opleidingsachtergrond, daarom hebben wij allemaal onze expertises gebruikt om een zo compleet mogelijk plan te maken. We hebben hierbij een plan gemaakt met de onderwerpen: Marketing, Financiële administratie, Facilitair en internationale studenten. Wil je het volledige plan lezen zie dan kan dat onderaan deze blogpost. Naast het plan hebben wij een visualisatie gemaakt, van hoe wij EnschedeLAB in de toekomst voor ons zien. Wil je de visualisatie bekijken? Zie de twee linkjes hieronder:

https://video.saxion.nl/media/Visualisatie+EnschedeLAB+1/1_k7dw5xw2
https://video.saxion.nl/media/Visualisatie+EnschedeLAB+2/1_kff4kfva 

Toekomst van EnschedeLAB

Wij zijn erg enthousiast over de locatie en het plan en hopen dat deze in de toekomst geïmplementeerd kan worden. Wij hopen in de toekomst het eindresultaat van EnschedeLAB kunnen meemaken en onze bijdrage eraan zien. Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij over de fysieke locatie van EnschedeLab. Ben jij of ken jij mensen die misschien hier willen werken in de toekomst? Dan kun jij altijd contact opnemen via space@EnschedeLab.nl. Wij zullen jullie natuurlijk op de hoogte houden van het uiteindelijke plan! 

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken die ons tijdens het proces heeft geholpen en hopen elkaar wellicht te zien in de fysieke locatie van EnschedeLAB!