Eye-Catcher ProefEet

Robin Hollander

Food festival ProefEet mist een eyecatcher. Iets dat elk jaar de aandacht trekt en dat vanuit de innovatieve en creatieve disciplines kan worden gepresenteerd aan een breed publiek. Een element dat naast het bestaande concept elk jaar beeldbepalend, uitdagend en entertainend is voor het publiek. In dit element kunnen bijvoorbeeld innovaties op het gebied van eten, uitgaan, recreëren of duurzaamheid samen komen, denk aan virtual reality, cocooning, augmented reality of een experience center. Maar er kan ook gedacht worden aan kunst in combinatie met eten of afval uit de horeca.

Over deze challenge
Eye-Catcher Proefeet

Robin Hollander

Robin@proefeet.nl

Hoe kan een ‘eye-catcher’ of experience Proef Eet elk jaar een vernieuwende twist geven die het “heb je dat gezien?” effect creëert, zodat bezoekers elk jaar uitkijken naar een nieuwe beleving?

Ideeën zijn bijvoorbeeld een smakenrad; 2 of 3-gangen in een mini-reuzenrad. Maar ook een foodprint lab. Het moet alleen van dusdanig niveau zijn, dat mensen het willen zien of meemaken. Het hoeft niet altijd een directe relatie te hebben tot eten, maar een twist naar Proef Eet als uithangbord van de gastvrijheidsbranche is wel noodzakelijk.

Het project dient voor 1 juli 2022 afgerond zijn, zodat het product tijdens de volgende ProefEet (in 2022) tentoongesteld kan worden.

MAAK DEEL UIT

VAN HET ENSCHEDELAB